Estadístiques CEA 2006-2015

Controls realitzats per la CEA

L'Agència Andorrana Antidopatge va ser creada el passat mes de març del 2016. Aquest històric de controls, va ser realitzat per la Comissió Estatal Antidopatge, organisme adscrit a la Secretaria d'Estat d'Esports que la precedia, amb competències en la lluita contra el dopatge.


FusionCharts XT will load here!

225 controlsentre 2006-2015

FusionCharts will render here

Controls de dopatgeControls realitzats el 2015

Els controls i les investigacions es realitzen per obtenir proves analítiques del compliment (o incompliment) per part de l'esportista de la prohibició estricta del Codi, de l'ús de substàncies o mètodes prohibits.

Els controls es duen a terme tenint en compte els protocols específics de l'Agència Andorrana Antidopatge, en conformitat amb les disposicions de l'Estàndard internacional per als controls i les investigacions, estàndard obligatori que determina tots els paràmetres per la seva execució.

Descarregar PDF  
Subscriu-te per rebre la nostra Newsletter Assabentat de les darreres actualitzacions i notícies de l'AGAD.
Utilitzarem el teu correu per a informar-te de novetats i notícies relacionades amb antidopatge. No el compartim amb tercers, i en la nostra política de privadesa trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres.