Notícies

 Inici / Notícies / BONES FESTES A TOTHOM :-)
BONES FESTES A TOTHOM :-)

BONES FESTES A TOTHOM :-)

Durant aquesta primera quinzena del mes de desembre, hem estat enllestint els preparatius per començar a executar les primeres accions del projecte de les Federacions Andorranes Juguen Net, això ja arrenca!!!
Per altre banda, hem preparat la 4a reunió del Consell de l'AGAD, en la que s'han tractat temes com la liquidació pressupostaria del 3er trimestre; la signatura del conveni de col·laboració amb l'Agència Francesa de lluita contra el dopatge (AFLD); l'aprovació de l'Annex I i II del Conveni internacional contra el dopatge en l'esport; i el contingut de les primeres reunions per començar a preparar com organitzarem el programa de controls de dopatge per als Jocs dels Petits Estats d'Europa que es celebraran a Andorra al 2025, entre altres.

Aprofitem aquest post, per desitjarvos: 

BONES FESTES I UNA BONA ENTRADA AL 2023!!!

Comparteix
Subscriu-te per rebre la nostra Newsletter Assabentat de les darreres actualitzacions i notícies de l'AGAD.
Utilitzarem el teu correu per a informar-te de novetats i notícies relacionades amb antidopatge. No el compartim amb tercers, i en la nostra política de privadesa trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres.