Objectius, Missió i Valors

OBJECTIUS

L'Agència Andorrana Antidopatge és l'òrgan nacional de lluita contra el dopatge encarregat de signar les actualitzacions del Codi i per tant vetllar perquè es compleixin les regles i polítiques de l'Agència Mundial Antidopatge.

 

A part, ha de col·laborar amb els diferents actors del país, amb altres organitzacions nacionals antidopatge i organitzacions internacionals per adoptar una política de lluita i prevenció estandarditzada i harmonitzada a Andorra.

MISSIÓ

Amb la missió de protegir el dret dels esportistes a participar en activitats esportives sense dopatge, promoure la salut i garantir l'equitat i la igualtat de tothom en l'àmbit de l'esport de competició i de lleure, superant la concepció de la lluita contra el dopatge lligada exclusivament als factors purament repressius.

 

Aconseguir que la no utilització de substàncies o mètodes prohibits formi part del convenciment propi de les virtuts de l'esport i que la superació personal i les marques i resultats siguin fruit únicament de l'esforç personal.

VALORS

Els valors són les guies que utilitzem a l'AGAD per materialitzar la missió i els objectius.

 

Avui el dopatge s'ha estès més enllà de la competició esportiva i és present també en l'esport de lleure, cosa que agreuja les conseqüències negatives d'aquesta pràctica tan allunyada dels valors de l'esport.

Subscriu-te per rebre la nostra Newsletter Assabentat de les darreres actualitzacions i notícies de l'AGAD.
Utilitzarem el teu correu per a informar-te de novetats i notícies relacionades amb antidopatge. No el compartim amb tercers, i en la nostra política de privadesa trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres.